Sponsorointi ja Media

+358 40 823 9039

Tarinamme

Lapsuuden unelmat, intohimo purjehdukseen ja rakkaus luontoon – Nämä ovat asioita, joista kaikki tiimimme jäsenet ovat intohimoisia. Tästä tarinamme alkoi.

Unelma

Unelma ei saa olla vain kaukainen ja saavuttamaton asia. Unelma on jotain, jonka eteen työskentelet kovasti. Joskus unelma karkaa pidemmälle, joskus se voidaan jättää syrjään, mutta kun sinulla on energiaa uskoa omaan unelmaansa, alkaa väistämättä tehdä asioita sen eteen ja lopulta se toteutuu. Koskaan ei ole liian myöhäistä alkaa unelmoimaan. Unelma on tehty toteutumaan.

Intohimo purjehdukseen

Tämä on se jokin, joka yhdistää koko miehistön. Intohimo purjehtimiseen Atlantilla ja eteläisellä valtamerellä on yhteinen niille, jotka ovat jo käyneet siellä ja niille, jotka eivät vielä ole. Joillekin intohimona on purjehtia maailman ympäri. Toisille intohimo on meren luoma rauha. Toisille pääsy Cape Hornersin klubiin. Kaikkia heitä yhdistää kuitenkin intohimo päästä merelle ja osallistua maailman legendaarisimmista purjehduskilpailuista.

Rakkaus luontoon

Meret edustavat edelleen suurta ja tuntematonta luontoa. Merellä voi kokea luonnon voiman villeimmillään tai nähdä mahtavan auringonnousun, kun vene purjehtii rauhallisesti kohti seuraavaa määränpäätä. Eteläisten valtamerten delfiinit, valaat ja albatrossit ovat jäävät jokaisen mieleen. Yön tähtitaivas on jotain, jota et koe muualla kuin pilkkopimeällä päiväntasaajalla. Eteläisillä valtamerillä voimme kokea meren ja luonnon sellaisina kuin ne olivat miljoonia vuosia sitten ennen ihmistä. Luonto oli täällä ennen meitä ja pysyy täällä meidän jälkeen.
Our team consists of individuals with different skills and experience and together we are a strong team. Team spirit and Finnish SISU are our strengths and our goal is clear WIN THE RACE.

‘SISU kuvaa suomalaisten kansallisluonnetta, joka voidaan tiivistää näihin sanoihin: stoalainen päättäväisyys, jyrkkyys, rohkeus ja sitkeys.’

Voittavan joukkueen rakentaminen vaatii kovaa työtä. Viikoittaisten fyysisten harjoitusten lisäksi ohjelmaamme kuuluu mm. navigointi- ja turvallisuuskurssit, terveystarkastukset ja henkinen valmennus. Sunnuntai kuluu veneen kunnostuksessa, torstai-iltana treenataan yhdessä ja välillä meidät löytää illallisella tai parilla drinkillä.

Tämä seikkailu kehittää arvokkaita ominaisuuksia, joita ei voi oppia luokkahuoneessa tai kirjasta. Ominaisuuksia kuten riskinarviointi, arvoarviointi, luottamus ja kyky kommunikoida.

Mutta se ei koske vain meitä, meillä on myös erittäin vahva tuki perheiltämme ja he tuovat oman panoksensa projektiimme päivittäin. Yhdessä olemme vahvempia.